Hirdetés

Pingvin legádázabb ellenfele egyenesen az Arkham Elmegyógyintézetből érkezik - itt a sorozat új trailere

|

A San Diego Comic-Con alkalmából kapott friss előzetest a Max streamingplatformra gyártott sorozat.

Hirdetés

Nem állíthatnánk, hogy a DC szempontjából eseménytelenül telt volna a 2024-es San Diego Comic-Con, még akkor sem, ha jóval kevesebb újdonsággal készült készültek James Gunnék, mint amivel a rivális Marvel rukkolt elő Kevin Feige vezénylete alatt. Láthattuk például végre a megreformált filmes univerzumot, a DCU-t (DC Universe) formálisan is megnyitó animációs sorozat, a Creature Commando első előzetesét.

Szerencsére a DC nem kíván minden projektet beleerőltetni az új univerzum sablonjába, továbbra is jönnek olyan alkotások - filmek éppúgy, mint sorozatok - amelyek eseményeit és karaktereinek sorsát, fejlődését formában sem kell alárendelni James Gunn víziójának. Ezért kaphatjuk meg idén a Joker: Kétszemélyes tébolyt Todd Phillipstől, 2026-ban pedig a Batman 2-t Matt Reevestől, és ugyanezen okból érkezik hamarosan a két Batman film közé hidat ácsoló Pingvin sorozat is.

Hirdetés

Az utóbbiban a felismerhetetlenségig elmaszkírozott Colin Farrell alakítja Oswald Cobblepotot, aki egyre magasabbra emelkedik a gothami alvilág ranglétráján, kihasználva a Carmine Falcone halála miatt keletkezett hatalmi vákuumot. Törekvései útjába azonban nem várt akadály kerül az Arkham Elmegyógyintézetből frissen szabadult Sofia Falcone (Cristin Milioti) személyében, aki értelemszerűen igényt tart néhai apja birodalmára. Minden feltétel adott tehát, hogy Gothamet lángba borítsa a bandák között bármelyik pillanatban kirobbanó háború.

A Pingvin szeptember 20-án rajtol a Max streamingplatformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)