Hirdetés

Parkolópályára kerülhetett Daisy Ridley új Star Wars filmje

|

Nagyon úgy fest, hogy nem fog elindulni a tervezett időben a forgatás.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Daisy Ridley visszatér a Star Wars világába, hogy ismét eljátssza Rey karakterét egy új filmben. Azonban a projekt körül máris felhők gyülekeznek: bár a film elkészültének terve hivatalosan is megerősített, több forrás szerint a forgatókönyv még nem készült el, és a projekt bizony jelenleg szünetel.

Ridley 2015-ben debütált a Star Wars: Az ébredő Erő című filmben, amely elindította Rey útját, az új főhősnő egy elhagyatott gyerekből lett nem mindennapi képességekkel bíró jedi harcos. A trilógia során (amely a Star Wars: Az utolsó Jedik és Star Wars: Skywalker kora részekkel folytatódott) Rey központi szerephez jutott a Birodalom elleni harcban, és sorsdöntő fordulat volt, amikor kiderült, hogy ő Palpatine császár "unokája" - gyakorlatilag az uralkodó egyik klónjának lánya.

Hirdetés

A tervezett új filmben Rey tehát visszatér, hogy a Jedi Rendet újjáépítse, és a rajongók nyilván izgatottan várják, milyen irányt vesz a karaktere (persze csak azok, pozitívan viszonyulnak a visszatéréshez, nyilván vannak ellentétes hangok is bőven). Azonban az iparági pletykák szerint a forgatókönyv még fejlesztés alatt áll, és egyesek úgy vélik, hogy a projekt talán sosem valósul meg.

Jordan Ruimy kritikus szerint például nincs esély arra, hogy a forgatást a közeljövőben elkezdjék, míg más források, mint a Star Wars Holocron, azt állítják, hogy a tényleges forgatás megkezdése 2025-re tolódhat. Ugyanakkor, a rendező, Sharmeen Obaid-Chinoy optimista, és hangsúlyozta, hogy a csapat időt szán arra, hogy a lehető legjobb történetet meséljék el Rey következő kalandjáról.

Míg a projekt jövője kérdéses, a rajongók még reménykedhetnek, hogy Ridley visszatérése új szintre emeli Rey karakterét, és izgalmas, új fejezetet nyit a Star Wars-univerzumban. Vajon sikerül-e a készítőknek helyreállítani a Rey körüli ellentmondásos megítélést és újra rajongókat szerezni a karakternek? Csak idő kérdése, hogy megtudjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)