Hirdetés

Orlando Bloom utálta az egyik sikeres szerepét, emlékezni sem tud arra a karakterre

|

Nem a filmet utálta, saját magát nem bírta elviselni benne.

Hirdetés

Orlando Bloomra leginkább A Karib-tenger kalózai Will Turnereként vagy A Gyűrűk Ura Legolásaként emlékszünk legtöbben, és a színész maga is ezekre a szerepekre szeret visszatekinteni, ha munkássának kellemes emlékeit idézgeti fel. A Variety "Know Their Lines" című videósorozatában sajnos nem ezeket hozták fel. Amikor felidéztek neki egy szövegrészletet a Trója című filmből, akkor azt hitte, hogy az a Mennyei királyságból vagy A Gyűrűk Urából származik. A Trója még csak eszébe sem jutott, és ennek saját bevallása szerint nyomós oka van.

A 2004-es Wolfgang Petersen produkcióban Bloom Parisz karakterét játszotta, és a jelek szerint kifejezetten rühellte.

"Atya ég, a Trója! Azt hiszem, az agyam végérvényesen törölte ezt a filmet az emlékeimből. Rengeteg ember imádja, de nekem azt a karaktert játszani öngyilkosság volt. Mondhatok ilyeneket? Nem akartam megcsinálni azt a filmet. Nem akartam eljátszani azt a karaktert."

Hirdetés

Később kicsit kibontotta az érzéseit a produkció kapcsán.

"A film remek volt. Brad Pitt, Eric Bana és Peter O'Toole persze, hogy remek volt. Én meg ott voltam ezzel a karakterrel, ami teljesen ellentétes volt mindennel, amilyen az én személyiségem. Parisznak egy ponton a földön kell kúsznia, és a testvére lábát kellet fogdosnia, miközben rugdossák. Akkor voltam úgy, hogy én ezt nem csinálom, nem tudom megcsinálni. Aztán az ügynököm rávett, de rögtön igyekeztem elfelejteni az egészet."

Az Iliász alapján készült film 2004-es nyitása után közel 500 millió dollárt termelt a nemzetközi jegyirodákban. Mindenki imádta a karaktereket, a történetet és a megvalósítást, de ezek szerint  Bloom keményen megdolgozott a sikerért, és nem úgy tűnik, aki örömmel emlékszik vissza azokra az időkre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)