Hirdetés

Óriási botrány lett a vérlázítóan kellemetlen Bridgerton bálból

|

Ez még a Willy Wonka eseménynél is nagyobb átverés volt.

Hirdetés

Emlékeztek, mikor év elején egy szörnyen ócska Willy Wonka-élménnyel vertek át családokat? Most valami ennél is kellemetlenebbet sikerült összehozni a netflixes Bridgerton tévésorozat kapcsán. A Bridgerton bál néven futó detroiti esemény ugyanis hatalmas felháborodást keltett, amikor kiderült, hogy a rendezvény valójában egy orbitális nagy csalás volt, ami értelemszerűen szinte minden résztvevő számára csalódást okozott. TikTok és X/Twitter felhasználók osztották meg tapasztalataikat, miután 300 dolláros belépőt vásároltak az eseményre, amely 10,000 fős látogatószámot ígért.

Az eseményt eredetileg augusztusra tervezték, de a dátumot a legutolsó pillanatban szeptember 22-re tolták el, visszatérítési lehetőség nélkül. A rendezvény hirdetése szerint az új helyszín bővített kapacitást ígért, de a valóságban a résztvevők az esőben várakoztak, míg végül bejutottak. A beígért "élő zene" a sarokban játszó egyetlen hegedűsre korlátozódott, a fotós pedig állítólag nem is kapott díjat a munkájáért.

Hirdetés

A rendezvény során az ígért ételek mindössze egy óráig voltak elérhetők, és többségük nyers volt a koszt. Az ugyancsak jó előre bepromózott táncos szórakoztatás egyetlen egy rúdtáncosra korlátozódott, ami valljuk be, távol állt a Bridgerton sorozat színvonalától. A legjobban öltözködött résztvevőnek járó pénzdíjat sem adták át, és a programban szereplő eseményekhez kapcsolódó információk is ellentmondásosak voltak.

A résztvevők közül többen jogi lépéseket sürgettek a visszatérítések érdekében. Egy felhasználó megjegyezte, reméli, hogy ez ténylegesen bírósági ügyhöz vezet majd, mert szeretné visszakapni a pénzét, amit orvosi költségekre is felhasználhatott volna a végtelenül csalódáskeltő "bál" helyett. 

Az Uncle & Me LLC, a rendezvény házigazdája, eddig nem kommentálta a panaszokat - nagyon fontos ugyanakkor megegyezni azt is, hogy az esemény nem áll kapcsolatban a Netflixszel. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)