Hirdetés

Öngyilkos lett egy stábtag a Superman film forgatásán

|

A forgatás utolsó hetében vetett véget életének.

Hirdetés

Szerda reggel holtan találták autójában a Superman film stábjának egyik tagját az Atlanta közelében lévő Trilith Studios személyzeti parkolójában. A meg nem nevezett nőre nem sokkal 7 óra előtt bukkantak rá, de már csak a halál tényét tudták megállapítani.

A rendőrség idegenkezűség nyomait nem találta, a nő önkezével vetett véget életének: olyan lőtt sebet találtak rajta, amit minden kétséget kizáróan magának okozott.

Amint James Gunn értesült az esetről, összehívta a Superman film stábját, tájékoztatta őket, majd hazaküldött mindenkit.

Hirdetés

A rendőrség több információt nem árult el, ahogy a Teamster szakszervezet sem, aminek a nő tagja volt.

A Trilith Studiosban a Superman mellett, aminek munkálatai a héten befejeződnek, a Peacemaker (Békeharcos) második évada is készül, de Marvel és DC filmeket is forgattak itt, és a Family Feud vetélkedő új évadainak is ez ad otthont. A Variety viszont belsős forrásainak köszönhetően megerősítette, hogy a stábtag kifejezetten a Supermanen dolgozott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)