Hirdetés

Nicolas Cage retteg a mesterséges intelligenciától, mégis beszkennelték a testét

|

Az Amazon Prime Video készülő sorozata, a Spider-Man Noir érdekében tette ezt.

Hirdetés

Nicolas Cage napjaink egyik legfoglalkoztatottabb színésze, aki már többször hangoztatta, hogy addig fog dolgozni, amíg csak tud, mivel imádja a munkáját, a filmforgatásokat. Persze ő sem örül azért mindennek: azon például kiakadt, ahogy belerakták őt a Flash filmbe, ezzel kapcsolatban pedig tavaly kifejtette az őszinte véleményét a mesterséges intelligenciáról is, miszerint az AI egy rémálom, a technológiánál embertelenebbet nem is lehetne találni. Most mégis szükség volt rá.

Cage szólaltatta meg a Pókember: Irány a Pókverzum! és a Pókember: A pókverzumon át animációs filmekben Peter Benjamin Parker 1930-as évekbe helyezett hősét, Spider-Man Noirt, aki 2009-ben bukkant fel először a Spider-Man Noir #1-ben, David Hine, Carmine Di Giandomenico, Fabrice Sapolsky és Marko Djurdjević megalkotásában. Az idősödő magánnyomozó kalandjaiból az Amazon készít élőszereplős sorozatot, amelyben szintén Cage fog a karakter bőrébe bújni. 

Hirdetés

Az Egyesült Államokban az MGM+-on, a világ többi részén az Amazon Prime Videón érkező széria kedvéért a színész megengedte, hogy az egész testét beszkenneljék, akárcsak egy másik, egyelőre ismeretlen című film kedvéért, ám a technológia minden másnál jobban megrémíti Cage-et, amelyről a The New Yorkernek adott interjújában beszélt, amit a szkennelések előtt készítettek: 

"Be kell tenniük egy számítógépbe, és össze kell hangolniuk a szemem színét, és meg kell változtatniuk a ... nem is tudom mit. Egyszerűen csak ellopják a testemet, és azt csinálnak vele, amit akarnak digitálisan. Istenem, remélem, hogy nem a mesterséges intelligenciával. Rettegek tőle. [...] És ez elgondolkodtat, hogy mi lesz a művészek igazságával? Le fognak cserélni? Átváltoztatnak? Mi lesz a szívvel? Úgy értem, mi lesz a testemmel és az arcommal, ha meghalok? Nem akarom, hogy bármit is csináljatok vele!"

A lapnak azt is elárulta a színész, hogy ez lesz az első tévésorozata (amit nem házigazdaként csinál), amivel ráadásul megidézheti a kedvenc időszakát, a hollywoodi aranykort és annak sztárjait, például Humphrey Bogartot. Szeretne ő is olyan aurát, mint az övéké volt, hogy titokzatos legyen és a nézők ne tudjanak róla sokat, ezért nincs fent a közösségi médián sem, de majd kiderül, hogy sikerül-e megidéznie a múltat, ha megcsinálja a Spider-Man Noirt, ahol fekete-fehérben mutatják. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)