Hirdetés

Nicolas Cage is feltűnhetett volna a Deadpool és Rozsomákban

|

A színész nem a noir Pókemberként szerepelt először Marvel-filmben, és ez Ryan Reynoldsnak is eszébe jutott.

Hirdetés

Májusban vált hivatalossá, hogy miután a Pókverzum animációs filmekben megszólaltatta a karaktert, az Amazon Prime Videóra készülő élőszereplős sorozatban is Nicolas Cage fogja eljátszani a noir Pókembert. A színészt viszont egy másik Marvel-karakterként is láthattuk már a vásznon egy vegyes megítélésű, a kritikusok által sokat ekézett, ám a kasszáknál jól teljesítő filmben, illetve annak 2012-es folytatásában: ő volt Johnny Blaze, avagy a Szellemlovas.

Ryan Reynoldst arról kérdezték, volt-e szó Cage szerepeltetéséről, és meglepő módon igennel válaszolt.

"Beszéltünk róla, persze. De [úgy döntöttünk], nem."

Hirdetés

Hogy pontosan miért vetették el az ötletet, arról nem esett szó. Shawn Levy rendező hozzátette, Sir Patrick Stewartot viszont nem is akarták Xavier professzor szerepében cameóztatni, annak ellenére, hogy a Fox-féle X-Men filmek számos karaktere felbukkant kisebb-nagyobb mértékben.

A Deadpool és Rozsomák mindeközben a filmtörténelem legtöbb pénzt hozó R-besorolású (18 éven felülieknek szóló) filmje lehet, megelőzve a 2019-es Jokert. Cage és Stewart nélkül is volt értelme elkészíteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)