Hirdetés

Nézd meg nálunk exkluzívan a Kraven, a vadász új, magyar szinkronos előzetesét!

|

Kraven keményen odacsap a friss trailerben.

Hirdetés

Augusztus közepén láthattuk a Sony Pókember nélküli moziverzumának legújabb felvonása, vagyis a Kraven, a vadász új előzetesét, a hazai forgalmazó pedig most már a szinkronos változatot is meg tudja mutatni ebből a kedvcsinálóból. A friss trailert ráadásul nálunk láthatjátok először.

A filmben Kravenen kívül több ismert képregényes karakter is feltűnik, köztük Kaméleon és Rhinó. Az előzetes alapján biztosra vehető, hogy Rhinó ebben a verzióban nem mechanikus páncélt fog viselni, a kinézetét más módon oldották meg az alkotók. Az előzetes zenei aláfestése Johnny Cash The Man Comes Around című dala, ami elsőre talán szokatlannak tűnik, de igazából jól illeszkedik a film hangulatához.

 

Hirdetés

A Kraven, a vadász a jelenlegi tervek szerint 2024. december 12-én érkezik meg a magyar mozikba. Ti be fogtok rá ülni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)