Hirdetés

New Yorkban megtámadták Steve Buscemit

|

Manhattanben érte támadás Buscemit, aki kórházba került az eset után.

Hirdetés

Steve Buscemi publicistája a CBS Newsnak számolt be arról, hogy a 66 éves színészt New Yorkban, egészen pontosan Manhattanben váratlanul megtámadták múlt héten szerdán, pár perccel dél előtt. A helyi rendőrség ugyan nem említette név szerint Buscemit, de közleményükből azért összerakható, mi is történt.

Manhattan Kips Bay városrészében, a 3. utca 369 előtt egy ismeretlen támadó arcon ütötte Buscemit, akit stabil állapotban szállítottak a Bellevue Kórházba. Zúzódást szenvedett, illetve bevérzett a bal szeme, de szerencsére komolyabb baja nem történt.

Hirdetés

Azóta már ki is engedték a színészt a kórházból, aki jól van, és publicistáján keresztül megköszönte a rajongók jókívánságait. A rendőrség közben ismeretlen tettes ellen nyomozást indított, az illetőről mindösszesen annyit tudni, hogy sötét baseball sapkát, kék pólót, fekete nadrágot, fehér tornacipőt viselt.

Arról semmit sem lehet tudni, hogy mi lehetett a támadás indítéka. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)