Hirdetés

A Stranger Things 4. évada nagyobb és bátrabb lesz, mint az eddigiek

|

Sok tekintetben megtöri az eddigi tempót a Netflix sorozatának következő szezonja a legfrissebb infók szerint.

Hirdetés

A Netflix gyártási részlegének alelnöke, Momita SenGupta adott nemrég egy rövid interjút a Deadline-nak, ahol nagyon óvatosan, de mondott ezt-azt a Stranger Things következő felvonásáról is. A sorozat folytatása új helyszínekre visz bennünket, amit már a Hopper sorsát bemutató videóból és a korábban felbukkant forgatási fotókból is sejthettünk.

Hirdetés

A Stranger Things első három évadát Atlantában forgatták, de a széria ezúttal kimerészkedett otthonából. SenGupta egészen pontosan így fogalmazott ennek kapcsán:

"A negyedik szezon nagyobb, bátrabb és kuszább lesz, mint az eddigiek. A sorozat kezdete óta először Atlanta határain túl forgatunk."

Deadline értesülései szerint a Netflix 2018-ban megvásárolta az Albuquerque Studiost Új-Mexikóban, és a streaming óriás azt tervezi, hogy a következő évtizedben több mint 1 milliárd dollárt fog ottani produkciók gyártására fordítani. Nem meglepő, hogy a Stranger Things egyes jeleneteit is ezen a helyszínen vették fel.

"Az új stúdió sokat segített a sztori elmesélésében."

- tette hozzá az alelnök. Arra a kérdésre, miszerint Hopper orosz jeleneteit is Új-Mexikóban vették-e fel ennyit válaszolt:

"Ha ezt elárulnám, akkor mehetnék a tanúvédelmi programba."

Mókás egy fickó ez a Momita SenGupta, meg kell hagyni. A Stranger Things negyedik évadának premier időpontja jelenleg ismeretlen, remélhetőleg hamarosan ezt is elárulják nekünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)