Hirdetés

Nem vállalta a Zöld Lámpás szerepét az első jelölt

|

Mindenki arra tippelt, hogy övé lesz a szerep, és a Warner neki is ajánlotta fel. A színésznek azonban más tervei vannak.

Hirdetés

Hosszú évek pletykálkodása és újratervezési kísérletei után hivatalosan is készül egy tényleges Zöld Lámpás sorozat, ami újra bemutatja majd nekünk Hal Jordan és John Stewart karaktereit "buddy cop" stílusban. Ugyan a tervek már megvannak, de a színészek még nem. Az elmúlt hónapokban mindenki arra tippelt, hogy Josh Brolin kapja majd Hal szerepét, és a stúdió fel is ajánlotta neki. A színész végtére is kiválóan szerepelt Thanos és Cable bőrébe bújva. Miért is ne?

A kérdés jogos, de a válasz annyi, hogy Brolin nem akarta. A The Hollywood Reporter jelentése szerint augusztus végén ajánlották fel Brolinnak a szerepet, aki szeptember elején lemondott róla. Mattherw McConaughey neve is felmerült a Lámpások főszereplői között, de a hírek szerint ő sem fog felbukkanni a szériában.

Hirdetés

Ez csak azért probléma, mert innentől fogalmunk sincs, hogy kik lesznek majd a sorozat arcai. A DC filmes univerzuma még csak most bontogatja szárnyait, így fontos az, hogy kit választanak melyik karakterhez. Úgy tűnik, hogy a színészválogatás azonban tovább tart majd, mint azt a stúdió hitte volna.

A LANTERNS még nem kapott premierdátumot, de elnézve a fejleményeket, erre nem is érdemes számítanunk a közeljövőben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)