Hirdetés

Nem meglepő, hogy melyik film és sorozat csábította el a magyar Prime Video közönségét

|

Itt a heti Prime Video toplista, Guy Ritchie rajongóknak érdemes figyelni!

Hirdetés

Abban nincs semmi meglepő, hogy a Magyarországon még mindig a The Boys, avagy A fiúk a Prime Video nézettségi toplistájának ezüstérmese, hiszen nemrég ért véget a legutóbbi szezon, biztosan sokan pótolják még ezt az évadot.

Sokkal izgalmasabb az újoncok: egyrészt Guy Ritchie új filmje, A piszkos hadviselés minisztériuma rögtön az első helyen nyitott, másfelől nagyon szép eredmény, hogy a harmadik helyezést egy animációs sorozat, a Batman: A köpenyes lovag vitte el - ez hangulatában és képi világában a klasszikus Batman animációs sorozatot idézi meg.

Egészen jól áll egyébként A hatalom gyűrűi sorozat is, az ötödik helyhez biztosan hozzájárult a hamarosan érkező második évad nemrég közzétett meglehetősen látványos előzetese is.

Hirdetés

Most épp így nézett ki a Prime Video film és sorozat top 10-es listája hazánkban:

  1. A piszkos hadviselés minisztériuma
  2. A fiúk
  3. Batman: A köpenyes lovag
  4. Kémecském: Az örök város
  5. A hatalom gyűrűi
  6. Fallout
  7. V generáció
  8. Lady Jane
  9. Maxton Hall - A világ, ami elválaszt
  10. Virsliparty: Utápia
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)