Hirdetés

Nem csak a Toy Storyt folytatja a Pixar, jön A Hihetetlen család 3

|

A következő jó pár évben el lesz még foglalva a Pixar ezekkel a folytatásokkal.

Hirdetés

Eddig két jelenleg is készülő Pixar projektről tudtunk: az egyik egy teljesen új sztori, a jövőre érkező Elio, a másik pedig a Toy Story franchise ötödik része, amire 2026-ban számíthatunk. A D23 Expón viszont kiderült, hogy egy másik, korábban sikeres szériát is folytatni fog a stúdió. 

Bejelentették ugyanis, hogy fejlesztés alatt áll A Hihetetlen család 3. Ez annak tükrében egyáltalán nem csoda, hogy a most az élre törő, és több mint másfél milliárd dolláros bevételt termelő Agymanók 2 előtt A Hihetetlen család második része volt minden a Pixar történetének legjobban jövedelmező animációs filmje - hasonló fogadtatásra számíthat a folytatás is.

Hirdetés

A Pixar mindig is ügyelt arra, hogy folytatások mellett új ötleteket is bedobjon (ilyen lesz a fentebb említett Elio is), de Bob Iger, a The Walt Disney Company fejese tavaly februárban leszögezte a cég részvényesei előtt, hogy nem fogja engedni erőltetni ezt az irányt, az igazi pénz a folytatásokban van, a Disney pedig nincs olyan helyzetben, hogy elengedje ezt a vonalat.

És a jelek szerint nem is fogja, nem mintha baj lenne az, hogy készül a A Hihetetlen család 3, főleg úgy nem, hogy kiderült, visszatér az első két rész írója és rendezője, Brad Bird. Premierdátumról egyelőre még nyilván nem beszélhetünk, csak az Elio és a Toy Story 5 után lesz érdemes számítani a filmre. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)