Hirdetés

Most nem pofozkodni ment fel a színpadra Will Smith, meg is lett az eredménye

|

Will Smithnek jól áll a zene, ezt pedig grandiózus előadással sikerült ismét bizonyítania.

Hirdetés

2001 óta minden évben megrendezésre kerül a BET Awards, a Black Entertainment Television Network nevével fémjelzett díjátadó, melynek keretein belül elsősorban fekete művészeket, illetve más kisebbségeket ünnepel és ismer el a szakma.

A díjátadón természetesen Will Smith is jelen volt, aki egy meglehetősen erős performansz keretein belül mutatta be legújabb, "You Can Make It" című dalát.

A sztár - nem sokkal a szám megjelenése előtt - egy Instagram-bejegyzés keretein belül mesélt arról, hogy miért ilyen fontos számára a zene, ezzel együtt pedig a mostani alkotás.

Hirdetés

"A legsötétebb pillanataim során a zene mindig ott volt mellettem - hogy felemeljen és segítsen fejlődni. Alázattal azt kívánom, hogy veled is ugyanezt tegye, és hozzon neked örömöt és fényt, amit megérdemelsz."

- írta Smith kissé szirupos bejegyzésében.

A dal egyébként a Sunday Service Choir amerikai gospel kórus közreműködésével valósult meg, akik a fellépés során is jelen voltak Smith mellett, aki nem mellesleg egy lángoló tűzgyűrű közepén állva adta elő a dalt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Smith az utóbbi években alkalmanként több művésszel is kollaborált: Bad Bunnyval, Marc Anthonyval és Joyner Lucasszal is jelentek meg számai.

Legutóbb Sean Paullal működött együtt, akivel összehozták a "Light 'Em Up" című dalt, amely új filmje, a Bad Boys - Mindent vagy többet  soundtrackjén kapott helyet. Smith mostani fellépését alább csekkolhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)