Hirdetés

Most akkor benne lesz Batman a Pingvinben vagy sem?

|

A rendező helyre tett egy nagyon fontos részletet az érkező spin-off szériával kapcsolatban.

Hirdetés

A Pingvin sorozat lesz az első új sztori, amit Matt Reeves Batman univerzumából kapni fogunk 2022 óta. Azt mind tudjuk, hogy a sztori elsődlegesen Cobblepot körül forog majd, de nyilván adódik a kérdés, hogy Robert Pattinson köpenyes igazságosztója felbukkan-e a sorozatban.

Nos, Matt Reeves szeretné, hogy élvezzük a szériát mindenféle felesleges elvárások nélkül, így gyorsan ki is mondta nyíltan, hogy nem, Batman nem lesz benne a szériában.

Hirdetés

Total Filmnek adott interjújában tisztázta a helyzetet.

"Én az adott karakter szemszögére szeretek koncentrálni. Amikor Batman sztoriját csinálom, akkor Batman és Bruce állnak a középpontban. Ha ki akarom bontani a gonoszokat, akkor arra más helyett kellett találnom. Batman a sorozatban csak egy érezhető jelenlét."

Reeves azzal egészítette ki mondókáját, hogy mindenki tudja, mi miért, és ki miatt történik. A Batman végén történteket a Riddlernek köszönhettük, így az ő jelenlétét is érezni fogjuk, hiába nem fog maga a Riddler felbukkanni a sorozatban.

A Pingvin szeptember 20-án érkezik a Max streaming platformjára. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)