Hirdetés

Megvan, mikor érkezik a Daredevil: Born Again a Disney+-ra

|

Nem kell már vészesen sokáig várni az új Daredevil tévésorozatra.

Hirdetés

A Daredevil: Born Again hivatalosan 2025. március 3-án debütál a Disney+-on, ami hatalmas esemény lesz a Marvel-rajongók számára, hiszen ez kvázi a Netflixen 2018-ban befejeződött nagysikerű Daredevil sorozat folytatása. A hírt a 2023-as New York Comic Con-on jelentették be, ahol a sorozat két sztárja, Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) és Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk/Kingpin) is megjelentek. A panel során egy rövid előzetest is bemutattak, amelyet mi sajnos egyelőre még nem nézhetünk meg.

A hivatalos szinopszis alapján Matt Murdock, azaz Daredevil, vak ügyvédként igyekszik igazságot szolgáltatni, miközben Wilson Fisk, egykori maffiafőnök, politikai karriert épít New Yorkban. Ahogy mindkét karakter múltbeli identitása kezd napvilágra kerülni, egy újabb elkerülhetetlen összecsapás felé tartanak.

Hirdetés

A netflixes széria eredeti szereplőgárdájának jelentős része visszatér a Born Again sorozatban is. Charlie Cox és Vincent D'Onofrio mellett Jon Bernthal is újra Frank Castle-t, azaz a Punishert, avagy a Megtorlót alakítja, Deborah Ann Woll Karen Page-ként, Elden Henson pedig Foggy Nelsonként tér vissza. Új szereplők is csatlakoznak a produkcióhoz, például Michael Gandolfini, Margarita Levieva, valamint Ayelet Zurer, aki mostantól Wilson Fisk feleségét, Vanessa Marianna-Fisket alakítja, akit korábban Sandrine Holt játszott.

A Netflixen 2018-ban lezárult Daredevil nagy rajongótáborral rendelkezett, és az elmúlt években Cox és D'Onofrio is visszatértek a Marvel-univerzumba különböző projektekben, így a fanok biztosak lehettek abban, hogy a karakterek nem tűnnek el teljesen a Marvel világából.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)