Hirdetés

Megvan, hogy milyen hosszú lesz a Sárkányok háza új évadának első epizódja

|

A második felvonás során is terjedelmes részekre számíthatunk.

Hirdetés

Bő két hétre vagyunk a nyár egyik legjobban várt streamingre érkező sorozatától, az HBO újragondolt Max felületén debütáló Sárkányok háza második évadának bemutatójától. Még el sem kezdődött a második etap, de már kiderült, hogy a készítők javában dolgoznak a harmadik felvonáson, miközben arra a sokakat frusztráló kérdésére is választ adtak (legalábbis részben), hogy miért lett rövidebb a június 17-én érkező folytatás.

A sorozat írója, Sarah Hess tisztázta, hogy nem ők döntöttek arról, hogy nyolc részes legyen a második etap - nagy valószínűséggel az HBO keze lehetett a dologban. Mindenesetre a korábbi tíz epizódos első évad után sokakat ért meglepetésként, amikor kiderült, hogy rövidebb lesz a folytatás, ám a helyzet valójában közel sem ennyire drámai.

Hirdetés

A minap megerősítést nyert, hogy a második évad első epizódja a A Son for a Son címet kapta, és 64 perces lesz, ami a sorozatos fronton meglehetősen combosnak számít. Bár a többi epizódról egyelőre nem tudni, nem kizárt, hogy 70-75 perces részek is befigyelnek majd - főleg az évad végéhez közeledve.

Egyébként a Sárkányok háza első évada is terjedelmesebb részekkel operált (a leghosszabb 68 perces volt), nem beszélve az anyasorozatról, a Trónok harcáról, melynek egyes részei 80 perc körül mozogtak, szóval egyáltalán nem áll távol a franchise-tól a hosszabb játékidő.

A Sárkányok háza második évada június 17-én rajtol el a Max felületén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)