Hirdetés

Megvan, hogy mikor nézhetjük otthonról A majmok bolygója: A birodalmat

|

A Disney+-ra kerül fel a film, ahol már az egész franchise streamelhető.

Hirdetés

Aki tudja, hogy A majmok bolygója: A birodalom mögött a 20th Century Studios áll, azt valószínűleg nem éri meglepetésként, hogy a Disney+-ra kerül fel Wes Ball (Az útvesztő-filmek) rendezése, hiszen a vállalatot 2019-ben felvásárolta a Walt Disney Company - ennek köszönhetően csatlakozhantak a mutánsok is az MCU-hoz, például Deadpool és Rozsomák is. 

Az azonban nem volt kőbe vésve, hogy a mozikban május 9-én debütált A majmok bolygója-film mikor érkezik meg a Disney streamingszolgáltatásába, ezt most jelentette be a platform hazai képviselete egy közlemény kíséretében, és egyúttal felhívták a figyelmet egy másik jó hírre is. 

Hirdetés

A Caesar trilógiája után több nemzedékkel játszódó sztoriban immáron a majmok a domináns faj a bolygón, míg az emberek visszafejlődtek és arra kényszerültek, hogy rejtőzködve éljenek. A majmok egymástól elszigetelve, zárt közösségekben élnek, azonban nem minden klán olyan békés, mint főszereplőnké, a sasok idomításával foglalkozó Noáé (Owen Teague), a gonosz bonobó, Proximus (Kevin Durand) által vezetett banda ugyanis az emberiség korábbi technológiáját megszerezve próbál meg a többiek fölé kerekedni. Noa elindul, hogy megmentse a barátjait és családtagjait, közben pedig találkozik egy furcsa emberlánnyal is Mae (Freya Allan) személyében. 

A végeredmény látványos lett, és feltehetően megalapozott egy új trilógiát (160 millió dollárból készült és 396-ot termelt globálisan), hamarosan pedig az is bepótolhatja az otthona kényelméből, akinek moziban kimaradt az élmény, vagy újrázna belőle, ugyanis augusztus 2-án felkerül a Disney+-ra. További jó hír, hogy A birodalom érkezéséig akár a teljes franchise-t lepörgethetik a Disney+ előfizetői, ugyanis már mind a kilenc korábbi film streamelhető a plafotformon. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)