Hirdetés

Megvan, hogy mikor láthatjuk a Pókember 4-et a moziban

|

Az előző három Pókember mozit jegyző John Watts helyett Destin Daniel Cretton dirigálja majd Peter Parker legújabb kalandját.

Hirdetés

Meglehetősen furcsa helyzet állt elő azzal, hogy egy, a Disney és a Sony között létrejött megállapodás értelmében az utóbbi a legértékesebb szuperhőse, Pókember nélkül építgeti a saját filmes univerzumát inkább kevesebb, mint több sikerrel, miközben Peter Parker az előbbi égisze alá tartozó Marvel Studios produkcióiban szövi a hálót és kergeti a rosszfiúkat Tom Holland alakításában.

A 28 éves színész a minap elárulta, hogy 2025 nyarán kezdődik az egyelőre cím nélküli Pókember 4 forgatása Destin Daniel Cretton felügyelete mellett, aki a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájával tette le a névjegyét az MCU-ban.

Hirdetés

A Sony-féle Columbia Picturesszel koprodukcióban gyártott szuperhősmoziról egyelőre nem sokat tudni, csupán az derült ki kevéssel ezelőtt, hogy 2026. július 24-én debütál majd az amerikai mozikban. A kiszemelt premierdátum azért bír jelentőséggel, mert így szűk három hónappal a május 1-jére kitűzött Avengers Doomsday után láthatja majd a közönség, azaz Pókember negyedik szólófilmjének története idején a Robert Downey Jr. alakította Doctor Doom már nem lesz ismeretlen az MCU hősei és a nézők számára sem, tehát akár vele is szembekerülhet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)