Hirdetés

Megvan, hogy mikor láthatjuk a moziban az Until Dawn filmet

|

A premier közel esik egy másik videojátékos adaptáció bemutatójához.

Hirdetés

Jövőre lesz tízéves a Supermassive Games PlayStation 4-re kiadott interaktív horrordrámája, a filmszerű megoldásokkal operáló Until Dawn. A stúdió azóta a saját útját járja, és elsősorban a saját franchise-a a The Dark Pictures Anthology bővítésére fókuszál, de készített horrorkalandot a 2K Games (The Quarry) és a Behaviour Interactive (The Casting of Frank Stone) megbízásából is.

Ami az Until Danwt illeti, a Sony sokáig nem kezdett vele semmit, a jubileumhoz közeledve azonban nemcsak egy remake-nek adott zöld utat, amely a folytatás lehetőségét is belengette, hanem egy élőszereplős feldolgozásnak is.

Hirdetés

Az utóbbinak az a David F. Sandberg a rendezője, aki még a Shazam! mozik előtt leszállított két, a természetfelettivel kokettáló horrort az Amikor kialszik a fény és az Annabelle 2. - A teremtés képében. Van tehát némi rutinja a félelemkeltésben, így az adaptáció akár még jó is lehet. Csak azt sajnáljuk, hogy az eredeti szereplőgárdából (Rami Malek, Hayden Panettiere stb.) egyedül Peter Stormare tér vissza.

Mindenesetre a budapesti forgatással nemrég végzett a stáb, és miközben teljes gőzzel zajlik az utómunka, a Sony Pictures már közzétette a premier időpontját is. Ez április 25-ére esik az Egyesült Államokban, vagyis pontosan három héttel a Minecraft film után mutatják be. Mivel nem egyszerre debütálnak, továbbá a célközönség sem ugyanaz, sok értelme nem lesz összehasonlítani a majdani teljesítményüket, de kíváncsian várjuk, hol végeznek majd azon a skálán, amelynek egyik végén a Super Mario Bros.: A film (abszolút siker), a másikon pedig a Borderlands mozi (totális kudarc) található.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)