Hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Super Mario Bros.: A film folytatása

|

A Nintendo nem várta meg a mára beharangozott Nintendo Directet a bejelentéssel.

Hirdetés

Miután a 2023-ban bemutatott Super Mario Bros.: A film 1,362 milliárd dolláros bevétellel zárta mozis pályafutását, egy pillanatig sem volt kétséges, hogy az Aaron Horvath és Michael Jelenic alkotta rendezőpáros kap egy második esélyt arra, hogy megismételje ezt a bravúros eredményt. A Nintendo kabalafigurájára és a hozzá kapcsolódó karakterekre épülő animációs film ugyanis egyike minden idők legsikeresebb alkotásainak a műfajban, csak a Jégvarázs 2-re, és az Oroszlánkirály CGI-jal készült remake-jére váltottak nagyobb értékben jegyet.

Mindamellett, hogy több spin-off (Donkey Kong Country, Luigi's Mansion) spin-off ötlete is felmerült, az univerzum kitágítása előtt azon fáradozik a Nintendo, az Illumination és a Universal Pictures hármasa, hogy tető alá hozza a folytatást.

Hirdetés

Azt, hogy mikor érkezik a produkció a mozikba, maga Shigeru Miyamoto jelentette be a Nintendo hivatalos X-fiókján keresztül. Először Japánban debütál a Super Mario Bros.: A film második része 2026. április 24-én, de kevéssel utána más régiókban is meg lehet majd nézni.

Nem tudjuk, hogy miért nem várták meg ezzel a magyar idő szerint 16 órakor kezdődő Nintendo Directet, de nem zárhatjuk ki, hogy valamilyen formában, akár csak egy nyúlfarknyi kedvcsináló erejéig felbukkan majd a film az alapvetően játékokra fókuszáló műsorban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)