Hirdetés

Megvan az Avatar 3 hivatalos címe, ami semmi jót nem ígér

|

A víz világa után az Avatar 3 egy sokkal forróbb helyre viszi majd a nézőket.

Hirdetés

Most hétvégén zajlik a D23 Expo, ahol a Disney szőnyegbombázásba kezdett, legyen szó akár Marvel és Star Wars projektekről, animációs filmekről, vagy régi mesék élőszereplős feldolgozásairól. Természetesen a Foxtól örökölt franchise-ok sem maradtak ki a szórásból, így az Avatar széria sem.

A hozzá kapcsolódó panel során Zoe Saldaña és Sam Worthington pedig bejelentették a harmadik rész hivatalos címét, ami Avatar: Fire and Ash, vagyis Avatar: Tűz és hamu lesz. 

Hirdetés

Sajnos új trailert még a helyszínen sem vetítettek le, helyette James Cameron pár concept artot mutatott csak meg, például egy olyat, amelyen Neytiri egy banshee-t lovagol meg, illetve látni lehetett a félelmetes "hamu népét" is. Ez a na'vi törzs hamuval és korommal borítja be a testét, és meglehetősen para, szellemszerű maszkokat hord - a nép tagjai a képeken egy hatalmas tűz körül táncoltak.

A rendező ígérete szerint a Pandora még sosem látott tájaira juthatunk el a harmadik részben, és a hold megmutatja azt az arcát, amit eddig nem ismertünk. A filmet Cameron még 2022-ben forgatta, párhuzamosan az Avatar: A víz útja című második résszel. Az Avatar: Fire and Ash közvetlenül a második epizód vége után veszi fel a történet fonalát. Eredetileg egyébként ez a sztori egyetlen moziban lett volna elmesélve, de Cameron rájött, hogy úgy túl nagy falatot szállítana a nézőnek, így két külön filmre bontotta a kalandot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)