Hirdetés

Megvan a Star Wars: Skeleton Crew magyar címe, van, aki szerint rosszabb, mint Az akolitus

|

Nem elégedettek a nézők a fordítással, de tény, hogy nem volt könnyű a fordítók feladata.

Hirdetés

Tartogat még egy sorozatpremiert az idei év a Star Wars franchise kedvelői számára: december 4-én érkezik a Skeleton Crew első két epizódja, amiket egészen január 14-éig hetente követ majd egy-egy újabb. A vegyes értékeléseket kapott Az akolitus után a Jude Law szereplésével készült szérián a sor, hogy rávegye a nézőket előfizetésük meghosszabbítására.

A Disney ma bejelentette, hogy a sorozat Star Wars: Kóbor alakulat címmel lesz nálunk látható. A "skeleton crew" kifejezés az egy szervezet vagy hajó üzemeltetéséhez minimálisan szükséges létszámú csapatot jelenti, ezt magyarba szó szerint átültetni nem lett volna egyszerű vagy jó döntés.

Hirdetés

Ahogy az bizonyára senkit nem ér váratlanul, a kommentelők többsége nem fogadta jól a fordítást, de jobb alternatívával senki nem tudott előállni. Azt, hogy mitől kóbor az alakulat, feltehetően a sorozatból tudjuk majd meg.

A Disney hamarosan megemeli a Disney+ előfizetési díját, és véget vet a jelszómegosztásnak is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)