Hirdetés

Megvan a Spider-Man Noir sorozat főgonosza

|

Azt már biztosra tudjuk, hogy a színész benne lesz a szériában, de a szerepét még nem erősítették meg.

Hirdetés

Valamiért az az érzés van bennünk, hogy egy Spider-Noir sorozatnak nem kellene ilyen simán haladnia a premier felé, de mégis ez történik. A bejelentés óta a Prime Video csapata és a széria stábja keményen dolgoznak a projekt összeállításán, és látszólag minden sínen van.

Nicolas Cage nagy örömmel vállalta a főszerepet, mellette pedig Lamorne Morris, Abraham Popoola és Li Jun Li már mind leszerződtek. Most egy új arc csatlakozott a csapathoz Brendan Gleeson képében.

Hirdetés

Variety jelentése szerint Gleeson már biztosan benne lesz a Noir sorozatban, de azt még nem erősítette meg senki, hogy kit alakít. A legnépszerűbb teória, hogy a színész a főgonosz szerepét kapta, de amíg hivatalos bejelentés nem érkezik, addig csak találgatni tudunk. Gleesonnak egyébként ez az első megerősített szerepe, amit a 2022-ben bemutatott A sziget szellemei óta vállalt.

A Spider-Noir projektet a Sony az Amazon csapatával együtt építi, ami a második ilyen koprodukciójuk a 2022-ben bejelentett Silk: Spider Society után. Sajnos utóbbi már jó eséllyel sosem fog elkészülni, mivel a jelentések szerint az Amazon lemondott róla májusban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)