Hirdetés

Megvan a Kovács Kokó Istvánról készült sorozat premierdátuma

|

Egy négy részes szériáról beszélünk, amiben az egykori bokszbajnok kendőzetlenül beszél életének egyes szakaszairól.

Hirdetés

Ahogy az már márciusban is kiderült, készült egy dokumentumszéria Kovács "Kokó" István karrierjéről és életútjáról. A sorozat először az RTL+ Premium felületén lesz megtekinthető, négy részből áll majd, és azt is tudjuk, hogy október 8-án fog felkerülni a streamingoldalra. Az RTL csatornáján is levetítik majd a szériát október 12-től kezdődően, azt követően pedig szombatonként számíthatunk új epizódokra.

A Kokó epizódjaiért A Király című sorozat alkotói, Kovács Dániel Richárd rendező és Gosztola S. Ábris operatőr feleltek. Az epizódokhoz archív felvételeket, interjú anyagokat, és más eszközöket is felhasználtak, de a sztorit fikciós eszközökkel is feldobják. A történteket maga Kokó fogja kommentálni, aki ígérete szerint kendőzetlenül beszél karrierjének egyes időszakairól.

Hirdetés

Az első rész egyébként Kokó gyerekkorát dolgozza fel, míg a második az amatőr bokszolói karrierjébe enged betekintést. A harmadik epizód már a profi évekről mesél, míg az utolsó felvonásban az annak véget vető, Pablo Chacóntól elszenvedett vereség, illetve az azt követő időszak a téma.

Soha nem látott felvételeket ígérnek a készítők, így akit érdekel a sport vagy Kokó személye, az ne hagyja majd ki a sorozatot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)