Hirdetés

Megvan a DC moziverzum új Zöld Lámpása

|

Végre tudjuk, kinek az alakításában debütálhat John Stewart egy élőszereplős DC-s produkcióban.

Hirdetés

Az HBO hivatalosan bejelentette, hogy Aaron Pierre lesz John Stewart megformálója a közelgő Lanterns (a magyarul valószínűleg Lámpások címmel érkező) sorozatban. Pierre, akit a közönség olyan filmekből ismerhet, mint az Idő és a netflixes Rebel Ridge, egy újonc Zöld Lámpásként tűnik majd fel, aki Hal Jordan (akit jó eséllyel Kyle Chandler fog alakítani) veterán Zöld Lámpással együtt nyomoz egy gyilkossági ügyben.

A Lanterns sorozat egyike a DC Studios új korszakának kulcsfontosságú projektjeinek, amely a Zöld Lámpások világába kalauzolja el a nézőket. A sorozat nem csak a két Zöld Lámpás közös kalandjaira összpontosít, hanem egy sötétebb, misztikusabb történetvezetéssel is szolgál, amely eltér a korábbi, inkább kozmikus kalandoktól.

Hirdetés

John Stewart karaktere először a Justice League Unlimited animációs sorozatban vált igazán népszerűvé (az eredeti, képregényes verzió 1971 decemberében debütált), és azóta is nagy várakozással tekintenek a DC-rajongók az élőszereplős bemutatkozása elé. Aaron Pierre kiválasztása szoros verseny után történt, Stephan James is esélyes volt a szerepre, de végül Pierre kapta meg a lehetőséget.

Aaron Pierre
Aaron Pierre

A Lanterns sorozat a Warner Bros. és a DC Studios új, egymással összekapcsolt filmes és sorozatos univerzumának része lesz, amelybe olyan alkotások tartoznak, mint James Gunn Superman: Legacy filmje és a Creature Commandos animációs sorozat. A Lanterns premierjének dátuma egyelőre még nem ismert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)