Hirdetés

Megtalálhatta a Marvel az új Bosszúállók-filmek rendezőit, nem meglepő, hogy kikkel tárgyal a stúdió

|

Úgy tűnik, hogy Kevin Feige nem akar kockáztatni, inkább biztosra megy.

Hirdetés

Noha nem minden film robbantott bankot, összességében sikeresnek tekinthető az MCU 2008 és 2019 közötti időszaka, a harmadik fázis végével és az Infinity Saga néven ismert történetszál lezárultával azonban megtört a lendület. Voltak ugyan azóta is anyagilag jól teljesítő Marvel-filmek, és olyanok is, amelyek egyaránt elnyerték a közönség és a kritikusok tetszését, viszont megfordult az arány, és egyre ritkábbá váltak az említésre méltó sikerek, miközben kudarc kudarcot követett, végül pedig megtörtént az, amit korábban mindenki elképzelhetetlennek tartott. A legutóbbi film, a 2023 végén bemutatkozott Marvelek már a gyártási költségét sem tudta megkeresni a mozikban.

Ezzel párhuzamosan pedig a filmes univerzum elvesztette a Thanos örökösének kinézett Kangot megformáló színészt, az exbarátnője bántalmazásában bűnösnek talált Jonathan Majorst, ami a tervek átdolgozására kényszerítette a Kevin Feige vezette Marvel Studiost.

Hirdetés

Ami a jövőt illeti, idén csak egyetlen filmet kapunk, a Deadpool & Rozsomákot, jövőre viszont rögvest négyet. Egymás után érkezik az Amerika Kapitány: Szép új világ, a Thunderbolts, a Fantasztikus Négyes és a Penge, bár az utóbbira nem vennénk mérget, mivel még mindig nincs rendezője. Ezután pedig már a Bosszúállók időszaka következik, a Marvel filmes naptárában változatlanul 2026-ra van kiírva a Bosszúállók 5 (ennek Majors balhéja előtt Bosszúállók: A Kang-dinasztia volt a címe), rá egy évre pedig érkezik a Bosszúállók: Titkos háború.

Az ötödik részt eredetileg Destin Daniel Crettonnak, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája direktorának szánták, ám ő kihátrált a projektből, utána a Deadpool & Rozsomákon dolgozó Shawn Levynak ajánlották fel a lehetőséget, de ő köszönte szépen, nem kért belőle. Így jutott el végül a Marvel Anthony és Joe Russohoz. A The Hollywood Reporter értesülései szerint még korai szakaszban járnak a tárgyalások, azaz nincs semmi kőbe vésve, de a lapnak súgó források úgy tudják, hogy a fivérek egyszerre két Bosszúállók mozira kaptak ajánlatot.

Tekintve az MCU-n belül elért eddigi eredményeiket (ők rendezték a 714,4 millió dolláros bevétellel zárt Amerika Kapitány: A tél katonáját, az 1,15 milliárd dollárig jutott Amerika Kapitány: Polgárháborút, a 2,05 milliárdot kereső Bosszúállók: Végtelen háborút és a 2,799 milliárd dollárig meg sem álló Bosszúállók: Végjátékot), náluk keresve se találhatott volna Kevin Feige alkalmasabb embereket a feladatra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)