Hirdetés

Megmutatta magát a jövőre érkező új Trónok harca spin-off

|

Pár képkocka erejéig bepillanthatunk a következő Trónok harca spin-offba, ilyen lesz A Hét Királyság lovagja.

Hirdetés

A Max idei és 2025-ös új tartalmait bemutató montázsvideóban nem csak a The Last of Us 2. évadának első képsorait nézhettük meg, hanem bizony bemutatkozott a Sárkányok háza után következő legújabb Trónok harca spin-off sorozat is, vagyis A Hét Királyság lovagja (A Knight of the Seven Kingdoms).

A széria az azonos címen megjelent George R. R. Martin kötet alapján készült, és Ser Duncan, a Magas, valamint Aegon "Egg" Targaryen herceg történetét meséli el - utóbbi nem más, mint Ser Duncan ifjú fegyverhordozója. Esélytelen Aegonnak is nevezték, mivel I. Maekar negyedik fia volt, de hogy rászolgált-e végül erre az elnevezésre, azt nem szeretnénk elspoilerezni. 

Hirdetés

A Trónok harca: A Hét Királyság lovagja tévésorozat pontos premierdátuma még nem lett hivatalos, de az biztos, hogy valamikor 2025-ben fog megérkezni a Maxra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)