Hirdetés

Meglepetésszereplőt villantott a Deadpool & Rozsomák utolsó előzetese

|

Még egy cameót ellőttek az alkotók, mielőtt moziba kerülne 2024 első és egyetlen Marvel-filmje.

Hirdetés

Felfokozott várakozás előzi meg a Deadpoolt (Ryan Reynolds) és Rozsomákot (Hugh Jackman) végre egymásnak eresztő filmet, ami cseppet sem meglepő a karakterek népszerűségét, valamint az elmúlt évek Marvel produkcióinak kudarcait tekintve - tisztelet a kivételnek. Erre persze maguk az alkotók is rátesznek még néhány lapáttal, nem utolsósorban Wade Wilson fenekéről mintázott Xbox kontrollerekkel és Loganből gúnyt űző popcornos vödrökkel.

De szintúgy a rajongók behálózását szolgáló pszichológiai hadviselés része, hogy a forgatási képek, valamint a gondosan összevágott előzetesek a Fox-korszak számos X-Men-kötődésű hősének és gonosztevőjének felbukkanását ígérték Kardfogtól Varangyon át Kolosszusig, de nagyon úgy fest, hogy kapunk egy sor Deadpool-variánst is, Dogpoolt éppúgy, mind Lady Deadpoolt.

Hirdetés

Amikor pedig már azt hiszi az ember, hogy nem érheti több meglepetés, bárkire és bármire felkészült, akkor a filmet rendező Shawn Levy és csapata előrukkol egy utolsó trailerrel, amelynek a végén nem mással beszélget Rozsomák, mint a 2017-es Loganből imerős X-23-mal, azaz Laura Kinney-vel, akinek a szerepét ismételten Dafne Keenre osztották.

A Deadpool & Rozsomák vetítései napokon belül indulnak, a hazai premierre július 25-én kerül sor. Ti megnézitek majd a filmet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)