Hirdetés

Meglepetés: folytatást kap egy több mint 20 éves horrorsztori

|

A New York Comic Con 2024 váratlan bejelentést tartogatott a horror műfaj legkitartóbb rajongóinak.

Hirdetés

A 30 Days of Night keletkezésének története meglehetősen érdekes. Tudni kell róla, hogy a cím eredetileg egy megbukott filmötletet takart, amiből 2002-ben végül képregényszéria formájában valósult meg. A sztori lebilincselő rettegést kínált, olyannyira, hogy több spin-off projekt mellett idővel egy filmes adaptációt is kapott öt évvel később Josh Hartnett főszereplésével.

Ezt egy jóval gyengébb folytatás és két minisorozat követte, de utána jó sokáig nem is került elő a franchise, egészen a mostani New York Comic Conig, ahol az IDW Publishing bejelentette, hogy elindít egy új almárkát IDW Dark címen. A horrortermékekre szakosodott részleg pedig többek között a 30 Days of Nightot is fel fogja támasztani.

Hirdetés

A franchise új felvonása 30 Days of Night: Falling Sun címmel érkezik majd, de részleteket sajnos nem tudunk még az új projektről. Annyi biztos, hogy az IDW Dark több horrormárkát is előkapar majd, így számíthatunk Hang nélkül, Mosolyogj, Alkonyzóna, Az Álmosvölgy legendája, valamint és Halálhajó sztorikra is. Bármelyik horrorízesítés is a kedvencetek, az IDW Dark ki fog szolgálni benneteket.

A kiadó megígérte, hogy legendás írókat és új arcokat is behúznak majd ezekhez, de hogy ennek mi lesz az eredménye, az majd csak később derül ki. A lényeg, hogy a horror műfaja a képregények füzeteiben is tovább virágzik majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)