Hirdetés

Megkezdődött Nicolas Cage Pókember-sorozatának forgatása

|

Ezzel együtt pedig megérkeztek az első lesifotók is a Spider-Noir főszereplőjéről.

Hirdetés

Nicolas Cage igazi sztahanovista, akinek a csekknél sokkal fontosabb, hogy folyamatosan dolgozzon minél érdekesebb projektekben, saját bevallása szerint is ez élteti. Az IMDb szerint jelenleg 118 cím kötődik a nevéhez, és további hét vagy előkészítés alatt van, vagy az utómunkálatokat végzik rajtuk. Ezek közül kettő szuperhősös cucc is van, és mindkettő Pókemberhez kapcsolódik.

Cage ugyanis nemcsak a Szellemlovast és Supermant játszotta el a képregényes karakterek közül, hanem Peter Benjamin Parker 1930-as évekbe helyezett hősét, Spider-Man Noirt, aki 2009-ben bukkant fel először a Spider-Man Noir #1-ben, David Hine, Carmine Di Giandomenico, Fabrice Sapolsky és Marko Djurdjević megalkotásában. A színész szinkronizálta a karaktert a Pókember: Irány a Pókverzum! és a Pókember: A pókverzumon át animációs filmekben, és nem csupán ezek folytatásában, a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse-ben tér vissza a karakterhez, hanem egy önálló sorozatban is, amely az Amazon streamingszolgáltatására, a Prime Videóra készül. 

Hirdetés

A produkció különlegességét a noir stílusú koncepció mellett az adja, hogy élőszereplős lesz, vagyis a karakter megszólaltatása után a bőrébe is bújik az Oscar-díjas színész - erről ő maga is beszélt, amikor elárulta, hogy bár retteg a mesterséges intelligenciától, mégis beszkennelték a testét a sorozat kedvéért. Időközben megkezdődött a Spider-Noir széria forgatása, és megérkeztek az első fotók is a helyszínről a paparazziknak, azon belül is a JustJarrednek köszönhetően: 

A stáb jelenleg Los Angelesben forgat, de hogy meddig, az egyelőre nem derült ki, de azt tudjuk, hogy a szereplőgárdát erősíti többek között Brendan Gleeson (A sziget szellemei, Erőszakik), Jack Huston (Öld meg kedveseid, A Gucci-ház), Lamorne Morris (Új csaj, Fargo) és Li Jun Li (Babylon, Az ördögűző) is, a produkció pedig a '30-as és '40-es évek hollywoodi klasszikusait fogja megidézni. Cage kifejezetten Humphry Bogartot említette, aki előtt tisztelegni szeretne az általa játszott idősödő magánnyomozóval, akit elhagyott a szerencséje és kénytelen a múltjával is szembenézni. 

A showrunneri feladatokon Oren Uziel (Mortal Kombat) és Steve Lightfoot (Marvel's The Punsher) osztoznak, az első két epizódot pedig Harry Bradbeer (Fleebag, Megszállottak viadala) rendezi, míg a producerek között a Sony Motion Pictures Group elnökét, Amy Pascalt, valamint Pókverzum animációs filmek alkotóit, Phil Lordot és Christopher Millert találjuk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)