Hirdetés

Megjött a Deadpool & Rozsomák LEGO trailere

|

Természetesen az elmúlt hónapok legnépszerűbb előzetese sem úszta meg a kockás változatot.

Hirdetés

A LEGO elemek gyűjtői és lelkes rajongói még mindig nagyon szeretik a népszerű videók kockásított rekreációit. Ezúttal a hobbi animátor és Blender varázsló, Trevor Carlee vette magára a feladatot, hogy elkészítse a legutóbbi Marvel trailer, a Deadpool és Rozsomák LEGO verzióját.

Az eredmény remekül sikerült: Trevor minden apró mimikát, díszletet és különleges effektet újraalkotott az ismerős stílusban, és még egy összehasonlító videót is mellécsapott.

Hirdetés

Ugyan itt a Blender volt a munkaeszköz a műanyag elemek helyett, Carlee megőrzött mindent a filmből, és a LEGO stop-motion filmek sajátosságaiból. Az eredmény egészen lenyűgöző, és már azt sem bánnánk, ha az egész produkciót láthatnánk kockákkal összerakva:

Az összehasonlító videón látszik igazán, hogy Carlee mennyire odafigyelt minden részletre. Aki szereti a hasonló projekteket, azoknak mindenképpen ajánlanánk a csatornáját, mivel az elmúlt hónapokban szinte minden nagyobb filmhez és sorozathoz hozzányúlt, és mindegyikkel nagyon szép munkát végzett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)