Hirdetés

Mégis mozikba kerül az élőszereplős Lilo és Stitch remake

|

Változtattak a terveken, nagyvásznon lehet majd csodálni a CGI Stitch rosszalkodását.

Hirdetés

2018 óta tudjuk, hogy élőszereplős Lilo és Stitch remake készül, ami az eredeti tervek szerint egyből a Disney+ streamingplatformra érkezett volna meg, de aztán most kiderült, hogy mégis klasszikus, mozis bemutatót fog kapni az újragondolt film.

A filmben Maia Kealoha alakítja majd Lilót, az űrlény Stitch pedig értelemszerűen egy CGI kreatúraként jelenik meg. A most hétvégén pörgő D23 expón jelentették be, hogy a stúdió végül csak mozikba küldi a remake-et és már azt is tudjuk, hogy ezt nagyjából mikor tervezik.

Hirdetés

Napra pontos premierdátumot egyelőre még nem kaptunk, de azt elárulták, hogy jövőre, vagyis 2025 nyarán érkezik az élőszereplős Lilo és Stitch - amit egyébként Maui szigetén forgattak.

Azt viszont már most megcsodálhatjátok, hogyan is fest az "új" Stitch. Íme:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)