Hirdetés

Meghökkentő popcornos vödrökkel csalogat minket a mozikba a Beetlejuice Beetlejuice

|

Ahogy idén szinte minden nagyobb filmes premier, úgy a Beetlejuice Beetlejuice is kapni fog saját spéci popcornos vödröt, rögtön hármat.

Hirdetés

A Beetlejuice Beetlejuice idén szeptember 5-én kerül a mozikba. A régóta várt folytatás tökéletesen alkalmasnak tűnik arra, hogy, hogy elbúcsúztassa a nyarát, és bevezessen bennünket a sötétebb évszakok rideg hónapjaiba. A sztárokkal telezsúfolt horrorvígjáték várhatóan sikeres lesz, de a mozik azért rádobnak némi extrát a jegyvásárlások biztosítása kedvéért: az amerikai Regal Cinema felfedte, hogy milyen popcornos vödrökkel készülnek a premierre, és mindhárom csodálatosan borzongató.

A hivatalos Instagram posztokon láthatjuk a "Nemrég elhunytak kézikönyve" elnevezésű kukoricatartót, a Beetlejuice sírkő vödröt, valamint a Sandworm tekervényt.

Hirdetés

Mindegyik tökéletesen illeszkedik a Michael Keatorn és Winona Ryder főszereplésével forgatott film hangulatához, pláne, ha nem zavar benneteket, hogy egy sírkő hátuljából nasiztok.

A mozitermek az elmúlt hónapokban kezdtek keményen rápörögni a spéci kukoricás vödrökre és a különleges ízesítésekre. A Deadpool & Rozsomák variáció volt a személyes kedvencünk, de a Beetlejuice Beetlejuice vödreit is tudnánk mire használni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)