Hirdetés

Megérkeztek az első képek a Dexter előzménysorozatából

|

A 10 epizódos Original Sin olyan színészeket vonultat fel, mint Christian Slater.

Hirdetés

Dexter Morgan egyike azon fiktív karaktereknek, akiktől egyszerre irtózunk és kedveljük őket. A rendőrségi technikusként dolgozó férfi titokban sorozatgyilkos, noha elsősorban rohadékokra pályázik. Michael C. Hall mennybe ment a 2006 és 2013 között futott sorozattal (amelyet 2021-ben feltámasztottak egy rövid folytatás erejéig), azonban a Paramount és a Showtime úgy érezték, hogy van még potenciál abban is, ha mélyebbre ásunk a karakter múltjában.

Az Original Sin alcímű spin-off Dexter ellentmondásos személyiségének korai alakulását, eredettörténetét mutatja be, amelyben a címszereplőt Patrick Gibson (Shadow and Bone, The OA) formálja meg, mostohahúgát, Debrát Molly Brown (A végzős év, Evil) kelti életre, míg az édesapja bőrébe egy tapasztalt színész, Christian Slater (Mr. Robot, Archer) bújik, rajtuk kívül pedig számíthatunk Sarah Michelle Gellar (Buffy, A világ ura: Kinyilatkoztatás), Patrick Dempsey (A Grace klinika, Ördögi játszmák) és Joe Pantoliano (Bad Boys filmek, Mátrix) felbukkanására is. 

Hirdetés

A tízrészes előzménysorozat 15 évvel a Dexter eseményei előtt játszódik: a hivatalos szinopszis szerint 1991-ben, Miamiban járunk, ahol a fiatal Dexter Morgan diákból sorozatgyilkossá  válik. Amikor a fiú nem tudja már tovább figyelmen kívül hagyni a vérszomjas késztetéseit, meg kell tanulnia, hogyan irányítsa belső démonait. Apja, Harry útmutatásával egy olyan kódexet sajátít el, amelynek célja, hogy segítsen neki megtalálni és megölni azokat az embereket, akik megérdemlik, hogy eltűnjenek a társadalomból anélkül, hogy felkeltené a bűnüldöző szervek figyelmét. Ez azért is jelent nagy kihívást az ifjú számára, mert gyakornokká válik a Miami Metro Rendőrségnél. 

Most befutottak a Dexter: Original Sin első fotói, így végre arcokat párosíthatunk a karakterek mellé:

Az előzménysorozat showrunnere és executive producere az a Clyde Phillips, aki már az eredeti szériánál is ilyen szerepet töltött be, rajta kívül pedig többek között Michael C. Hall is producerként támogatja a produkciót. Az Original Sin egyelőre még nem rendelkezik pontos premierdátummal, de mivel a Paramount+ szolgáltatást célozza meg, nálunk valószínűleg a SkyShowtime-on lesz látható. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)