Hirdetés

Megérkezett a Tiger King örököse, a Chimp Crazy

|

Eric Goode egy újabb egzotikus állattartóról készített dokumentum sorozatot.

Hirdetés

A 2020-as Tiger King egy meglepő sikertörténet volt. Eric Goode produkciója a COVID-19 járvány csúcsán érkezett, és sikerrel a képernyőhöz tapasztotta az összes Netflix előfizetőt. A vadmacskás kaland után Goode most egy másik állatfajra és annak tartóira koncentrál a Csimpánzok Hollywoodban (Chimp Crazy) cím szériájával. A főszerepet ezúttal Tonia Haddix kapta, aki magát a "csimpánzok Dolly Partonjának" tartja.

Tonia korábban nővérként dolgozott, mostanra pedig fogságban nevelt állatokról gondoskodik, köztük egy csimpánzzal is, akire kiemelt figyelmet fordít.

Hirdetés

Az egzotikus állattartásra aztán felfigyeltek a hatóságok, amiből egy hatalmas vita, és feszült helyzetek alakultak ki. Ezt dolgozza fel a Csimpánzok Hollywoodban.

A csimpánztartás nem egy teljesen ismeretlen terület a hatóságok számára. Rengetegen tartanak ilyenek állatokat otthonaikban, akik sokszor az adott családnál nőttek fel, és gyakorlatilag a háztartás részeivé váltak. A Csimpánzok Hollywoodban most szépen szétbontja ezt a témát, ami persze rengeteg vitát indított a közösségi oldalakon.

Az első két epizódot már megtekinthetitek a Max streaming oldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)