Hirdetés

Még sokat kell várnunk a Downton Abbey 3-ra, de végre megvan a premierdátum

|

Már forog a népszerű tévésorozat történetét folytató harmadik mozifilm.

Hirdetés

Jövőre lesz tíz éve, hogy levetítették a modern kori brit sorozatgyártás egyik csúcsterméke, a Downton Abbey utolsó epizódját. A nemesi Crawley família és szolgálóik története a szigetországon kívül is zajos sikert aratott, így nem csoda, hogy alkotója, Julian Fellowes formátumot váltva mozifilmekkel folytatta a népes rajongótábor igényeinek kielégítését. 

Persze semmi sem tart örökké, egyszer mindennek vége szakad, a jó dolgoknak is, ami jelen esetben úgy értendő, hogy a harmadik film lesz az utolsó. Ezt követően Fellowes más projektekre fókuszál, köztük az eredetileg előzménysorozatnak szánt, ám végül a Downton Abbey-től független produkcióként napvilágot látott Az aranykorra (The Guilded Age), amelynek az HBO decemberben rendelte be a harmadik évadát.

Hirdetés

Ami a még cím nélkül álló Downton Abbey 3-at illeti, a forgatás már javában zajlik Fellowes forgatókönyve alapján, miközben a rendezői székben újfent Simon Curtis foglalt helyet. A Variety értesülései szerint a filmet forgalmazó Focus Features, a Universal Pictures leányvállalata 2025. szeptember 12-ére tűzte ki a premier napját.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen cselekményszálak ragasztják majd a nézőket a székbe, annyi viszont biztos, hogy akit csak lehet, visszahoznak az állandó és alkalmai szereplők közül a Downton Abbey hattyúdalára. Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Jim Carter, Phyllis Logan, Robert James-Collier, Joanne Froggatt, Allen Leech, Penelope Wilton, Lesley Nicol, Michael Fox, Raquel Cassidy, Brendan Coyle, Kevin Doyle, Harry Hadden-Paton, Sophie McShera és Douglas Reith mellett Dominic West, Paul Giamatti, Joely Richardson, Alessandro Nivola, Simon Russell Beale és Arty Froushan felbukkanására is számíthatunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)