Hirdetés

Még mindig a szuperhősökért rajong a legtöbb hazai Netflix-néző

|

Az aktuális Netflix-toplista második és harmadik helyén viszont új versenyzőket üdvözölhetünk.

Hirdetés

Ahogy minden kedden, most is elhoztuk nektek a magyar Netflix aktuális toplistáját. Volt némi átrendeződés az élvonalban, hiszen bár a Szupersejtet (a linkre kattintva már nézheted is) nem lehetett elmozdítani az első helyről, két új széria, Az ezergyerekes férfi és a Kétségbeesett hazugságok egyből az ezüst-, illetve bronzérmes pozícióban nyitottak. Javított továbbá a Működő test is, ami a negyedik helyre jött fel - ezzel párhuzamosan a Galicia bandái visszacsúszott. 

A toplista két újonca más-más okokból tűnik izgalmasnak, de mindkét széria a gyermekáldáshoz kapcsolódik. Az ezergyerekes férfi egy olyan úriemberről szól, aki több száz, akár több ezer másik gyermek spermadonora lehet szerte a világon, a Kétségbeesett hazugságok történetének főhősnője pedig megtudja, hogy ikrekkel terhes - két férfitól. 

Hirdetés

Ezen a héten a következő volt a top 10 legnézettebb Netflix-sorozat hazánkban:

  1. Szupersejt
  2. Az ezergyerekes férfi
  3. Kétségbeesett hazugságok
  4. Működő test
  5. A Bridgerton család
  6. Galicia bandái
  7. Sprint
  8. A lehető legrosszabb szobatárs
  9. A tégla
  10. Unikornis akadémia

Ti néztek most egyébként valamilyen sorozatot? Ha igen, akkor bátran írjátok meg lent, a kommentek között, hogy most mit pörgettek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)