Hirdetés

Matthew Perry édesanyja elmondta, fiával folytatott utolsó beszélgetése rémisztő volt

|

Matthew Perry anyja, Suzanne Morrison a beszélgetés után úgy érezte, a színész sejt valamit.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt, 2023. október 28-án szomorú hírt kaptunk Matthew Perry, a Jóbarátok című sorozat ikonikus sztárjának haláláról. Az otthonában felfedezett holttestében jelentős mennyiségű ketamint találtak, ami miatt a hatóságok nyomozást indítottak, és öt embert be is pereltek, akiknek közük lehetett ahhoz, hogy Perry hozzájusson a szerhez.

A színész édesanyja, Suzanne Morrison a Today című műsorban osztotta meg most érzéseit és a fiával folytatott utolsó, rendkívül érzelmes beszélgetésüket. Morrison elmondta, hogy Perry halála előtt nem sokkal, amikor egy új házát mutatta be neki, az alábbiakat mondta:

"Annyira szeretlek téged, és nagyon örülök, hogy most együtt lehetek veled."

Ez a kijelentés különösen megrémisztette Morrisont, mivel úgy érezte, mintha a fia előre sejtette volna a közelgő tragédiát.

Hirdetés

Perry azt is megjegyezte: "Már nem félek semmitől", ami tovább fokozta az édesanya aggodalmát. A színész emléke sokakat foglalkoztat, és Morrison hangsúlyozta, hogy Perry mindig is szeretetteljes és figyelmes volt a családja iránt. Az utolsó beszélgetésük mély érzelmi tartalommal bírt, és rávilágított arra, hogy Perry érzett valamit, ami megváltoztathatja az életét.

A tragikus esemény körüli nyomozás és a család fájdalmának részletei továbbra is foglalkoztatják a közvéleményt, amely szeretné megérteni, mi vezetett Perry korai halálához.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)