Hirdetés

Már tudjuk, mikor kerül mozikba a 28 évvel később

|

Ha nem is 28 évet, de még várni kell rá egy kicsit.

Hirdetés

A 2002-es 28 nappal később klasszikussá vált az azóta eltelt 22 évben. A film az akkor még ismeretlen Cillian Murphy főszereplésével, üdítően újszerűen és drámaian mutatta be a dühkór sújtotta London borzalmait.

Az eredeti produkció forgatókönyvét Alex Garland írta, míg a rendezésért Danny Boyle felelt. A duó a folytatásban is visszatér ugyanebben a felosztásban, bár ezúttal Boyle és Garland a produceri székekbe is átugranak majd időnként.

A Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson és Ralph Fiennes főszereplésével érkező 28 évvel később jó ideje készülget már, de végre hivatalos premierdátumot is kapott a Sony Picturestől.

Hirdetés

A bejelentés szerint 2025. június 20-án kerül a mozikba a trilógiának tervezett történet. Az első felvonás munkálatai nagyon szépen haladnak, de a stáb közben már a második részről is tárgyal Nia DaCostával, aki rendezőként váltaná le majd Boyle-t.

Akárhogy is osztják fel a sztorit, a lényeg, hogy a 28 évvel később jövő nyáron érkezik. Mindkét korábbi film (a 2002-es 28 nappal később, valamint a 2007-es 28 héttel később) egyébként kötelező anyag azoknak, akik szeretik a zombis világvége filmeket, remek alkotásokról van szó, és minden remény adott, hogy az új korszak is sikeres lehessen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)