Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a Marvel boszorkányos sorozatának új előzetese

|

A boszik már magyar szinkronnal énekelnek.

Hirdetés

Maradjunk annyiban, hogy nem a Mindvégig Agatha, avagy Agatha All Along az MCU jelenleg legjobban várt produkciója, csapkodják is rendesen a Marvel-rajongók a sorozatot a kommentek között. Pedig könnyen lehet, hogy fontosabb lesz a széria, mintsem azt elsőre gondolnánk, elvégre itt bukkan majd fel Billy Kaplan, azaz Wiccan, aki az Ifjú Bosszúállók oszlopos tagjává válik a képregényekben, és bizonyos teóriák szerint még akár magát a Skarlát Boszorkányt is visszahozhatja ez a széria.

Persze Wanda feltámasztása egyelőre nem több, mint egy kósza tipp, de az már kész tény, hogy immár magyar szinkronnal is megnézhetitek a Mindvégig Agatha legújabb előzetesét, ami eredetileg a D23 Expón debütált.

Hirdetés

A Mindvégig Agatha tévésorozat hazai idő szerint szeptember 19-én fog elstartolni a Disney+ streamingplatformon. A főbb szerepekben az Agatha Harknesst alakító Kathryn Hahn mellett Aubrey Plaza, Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Miles Gutierrez-Riley, Debra Jo Rupp, és Patti LuPone lesz látható.

A széria összesen kilenc részt ölel fel, a premierkor egyből két epizódot fogunk megkapni, a sztori pedig november 7-én ér véget.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)