Hirdetés

Már magyarul is nézhető a Star Wars: Kóbor alakulat első előzetese

|

A magyar címet már tudtuk, épp itt volt az ideje a magyar trailernek is.

Hirdetés

A hétvégi D23 Expón bemutatták a Star Wars: Skeleton Crew első hivatalos előzetesét, tegnap óta pedig már az is világos, hogy mi lesz a széria magyar címe. A rajongók még mindig csak ízlelgetik a Kóbor alakulat elnevezést, de az tény és való, hogy a fordítóknak nagyon nehéz feladata volt, hiszen a Skeleton Crew kifejezés nem ültethető át egy az egyben magyar nyelvre - ez gyakorlatilag az a csoportot fedi le, ami egy szervezet vagy hajó üzemeltetéséhez minimálisan szükséges létszámmal bír.

Mindenesetre Az akolitust is megszoktuk valahogy, ez is menni fog. Most pedig már az új, immár magyar szinkronnal felvértezett előzetesnek is örülhetünk, ezt alább tudjátok megnézni.

Hirdetés

A Kóbor alakulat sztorija szerint az Új Köztársaság idejében (tehát a Mandoverzum többi sorozatával párhuzamosan fut a történet) néhány fiatal talál egy űrhajót, amivel a galaxis egy ismeretlen pontjára kerülnek, gyakorlatilag teljesen elvesznek. Később Jude Law karakterével is találkoznak, aki az előzetes alapján nagyon úgy fest, hogy bizony egy jedi lovag.

A sorozat december 3-án fog megérkezni a Disney+-ra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)