Hirdetés

Már készül a Percy Jackson és az olimposziak 2. évada, mutatjuk az első kedvcsinálót

|

Nálunk magyar felirattal nézhetitek meg a Percy Jackson és az olimposziak második évadát felvezető teasert.

Hirdetés

Javarészt az első évad eseményeit eleveníti fel újra a Percy Jackson és az olimposziak második szezonjának kedvcsinálója, de azért akadnak új jelenetek is abban a teaserben, amit sok más hasonló anyaggal együtt a D23 Expo hozott el nekünk.

Az alább magyar felirattal is megnézhető videó végén kiderült, hogy a folytatás a Percy Jackson könyvszéria második kötetét, vagyis A szörnyek tengerét fogja feldolgozni. A forgatás jelenleg is zajlik, szóval ezért is olyan kevés az új jelenetsor a most kiadott teaserben.

Hirdetés

Percy Jacksonnal ugyebár a mozinézők először 2010-ben találkozhattak, akkor érkezett a Chris Columbus által rendezett Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak, majd három évvel később a Percy Jackson: Szörnyek tengere - utóbbit adaptálja ugyebár most a Disney+-os tévésorozat második szezonja, és ha minden jól megy, a következő etappal végre teljesen új sztorikat is megismerhetünk - már persze azok számára újakat, akik nem olvasták az eredeti regényeket, ezekből összesen öt darab jelent meg, elvileg ennyi évadra számíthatunk tehát.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)