Hirdetés

Magyarul is piszkosul szórakoztatónak ígérkezik a Beetlejuice 2

|

Michael Keaton, Winona Ryder és Jenna Ortega is ismerős hangokon szólalnak meg a magyar szinkronos trailerben.

Hirdetés

Mindig kész felüdülés, ha olyan egyedi vizuális stílussal bíró rendezők jelentkeznek új filmmel, mint Tim Burton, hiszen akármilyen is legyen a végeredmény, azt már senki sem veheti el tőlünk, hogy valami különlegeset láttunk. Burton hónapokon belül megörvendeztet minket a legújabb projektjével, amellyel visszanyúl egészen a '80-as évek végéig, ugyanis az 1988-ban bemutatott fantasy horror-vígjátékhoz, a Beetlejuice - Kísértethistóriához készített folytatást régi és új arcokkal egyaránt. 

A történet középpontjában a Deetz család három generációja áll: egy családi tragédia után ugyanis a lázadó lány, Astrid (Jenna Ortega) visszamegy a família korábbi otthonába, Winter Riverbe édesanyjával (Winona Ryder) és nagymamájával (Catherine O'Hara) együtt, és elszabadítja a káoszt azzal, hogy háromszor kimondja Beetlejuice (Michael Keaton) nevét. 

Hirdetés

A közelmúltban megkaptuk a Beetlejuice Beetlejuice névre keresztelt folytatás hosszabb előzetesét, amely a korábbival ellentétben már nem rejtegette a címszereplőt, most pedig ennek érkezett meg a magyar szinkronos változata. Minden színésznél megvan már a bejáratott párosítás, amiket általában megtartanak a szinkronrendezők, de ez sokszor változhat, és a trailerekben gyakran nem a végső szereposztást halljuk. Michael Keatont például a legtöbbször Csankó Zoltán szólaltatta meg, itt viszont az a Hirtling István szinkronizálja, akivel az 1989-es Batmanben is hallottuk.

Winona Rydernél viszont ugyanaz a Zsigmond Tamara hallható, aki már több mint egy tucatszor kísérte külföldi kolléganőjét. Ami pedig Jenna Ortegát illeti, ennyiből nehéz megállapítani, de valószínűleg a Wednesdayben is hallott Staub Viktória lehet. Hallgassátok meg, szerintetek?

Már csak szeptember 5-ig kell kibírni, és nézhetitek a hazai mozikban. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)