Hirdetés

Magyarországon forgatják az NCIS spin-off sorozatát

|

Hazánkba utazott a Tony & Ziva stábja, beleértve a címszereplőket is.

Hirdetés

Márciusban derült ki, hogy a Leroy Jethro Gibbsre (Mark Harmon) fókuszáló előzményszéria mellett egy másik spin-off sorozat is zöld utat kapott, amely az NCIS két közönségkedvenc karakterére, Ziva Davidre és Tony DiNozzóra fókuszál. A tízepizódosra tervezett produkció a Tony & Ziva címet kapta, és a Paramount+-on lesz látható a tengerentúlon; természetesen az ügynököket megformáló Cote de Pablo és Michael Weatherly is visszatérnek benne (Ziva a 11. évaddal, DiNozzo pedig a 13. szezonnal köszönt el a rajongóktól, noha a 21.-ben felbukkant). 

A projekt sztorijáról annyi derült ki, hogy Tony és Ziva együtt nevelik a lányukat, Talit Párizsban, azonban amikor DiNozzo biztonsági cégét megtámadják, menekülniük kell Európán keresztül. Miközben megpróbálják kideríteni, hogy ki üldözi őket, talán sikerül újra megbízniuk egymásban. 

Hirdetés

Variety beszámolója alapján Budapesten kezdődött meg a Tony & Ziva sorozat forgatása, aztán mennek majd  tovább más országokba is az öreg kontinensen. Hogy pontosan milyen helyszíneken zajlanak a felvételek, és meddig tartózkodik hazánkban a stáb, az egyelőre nem derült ki, viszont Michael Weatherly már be is jelentkezett a fővárosi Jamie's-ből, dicsérve annak látnivalóit: 

Megtudtuk továbbá, hogy a főszereplők lányát Isla Gie (Törvényen kívül, Sandman) formálja meg, a mellékszerepekben pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Amita Suman (Shadow and Bone, Sandman), Maximilian Osinski (A S.H.I.E.L.D. ügynökei, The Walking Dead: World Beyond), Nassima Benchicou (Titokban kell cigiznem, ASKIP), Julian Ovenden (A Bridgerton család, Downton Abbey), Terence Maynard (A holnap határa, Vaják), Lara Rossi (Horizon: Forbidden West, Robin Hood) és James D'Arcy (Carter ügynök, Oppenheimer). Alább láthatjátok is őket: 

Balról jobbra: Cote de Pablo, Michael Weatherly, Isla Gie, Amita Suman, Maximilian Osinski, Nassima Benchicou, Julian Ovenden, Terence Maynard, Lara Rossi és James D'Arcy.
Balról jobbra: Cote de Pablo, Michael Weatherly, Isla Gie, Amita Suman, Maximilian Osinski, Nassima Benchicou, Julian Ovenden, Terence Maynard, Lara Rossi és James D'Arcy.

Ti meg fogjátok nézni az NCIS mellékszálát?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)