Hirdetés

Magyar szinkronnal látható a Venom: Az utolsó menet előzetese

|

Tom Hardy még egyszer saját filmben fogja megtestesíteni Venomot.

Hirdetés

Magyarországon október 24-étől lesz látható a mozikban a Venom: Az utolsó menet, amiben folytatódik Eddie Brock küzdelme a testébe költözött szimbiótával, illetve közös harcuk mindenkivel, aki ellenük próbál szegülni.

Venom jól érzi magát a Földön, de fajtársai nem örülnek ennek, így hát megérkeznek, hogy káoszt és pusztulást hozzanak. Sokan vannak, különfélék, de kegyetlenségük közös.

Hirdetés

A második, már magyar szinkronnal is elérhető előzetesben láthatjuk azt is, ahogy egy lóba költözik bele az élősködő, néhány könnyed lefejezést, hippiket, illetve azt, ahogy Venom eljátssza Eddie összes pénzét Vegasban, meg eltöri a lábujját egyúttal. Nem egy könnyű kapcsolat az övék.

Nem kizárt, hogy később további filmekben is feltűnik még a karakter, de ez bizonyára azon is múlik, hogyan ér véget a kaland.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)