Hirdetés

Magyar szinkronnal is nézhető az Amerika Kapitány: Szép új világ előzetese

|

A Deadpool & Rozsomák után rátérhetünk a következő Marvel-filmre.

Hirdetés

Ugyan idén mindössze egyetlen filmmel, a Deadpool és Rozsomákkal bővült a Marvel Filmes Univerzum, jövőre újra lendületet vesz: az ötödik fázis az Amerika Kapitány: Szép új világgal folytatódik majd 2025 februárjában, amit aztán a Thunderbolts* követ májusban, majd a hatodik fázist nyitó Fantasztikus Négyes: Az első lépések következik júliusban, és végül a Penge novemberben.

Utána, ha minden a jelenlegi tervek szerint halad, megint egy-egy film jön évente: 2026-ban az Avengers: Doomsday, aminek főgonoszát, Dr. Doomot Robert Downey Jr. fogja alakítani, majd 2027-ben az Avengers: Secret Warsszal zárul a Multiverse Saga. Valahova még beszúrják az Armor Warst, az új Pókembert, a Shang-Chi folytatását, illetve az X-Ment is, de ezeknek egyelőre még nincs dátuma - könnyen lehet, hogy a Bosszúállók filmek közé ékelődnek be.

Hirdetés

Egyelőre viszont tényleg csak 2025 végéig látunk előre, és az biztos, hogy A Sólyom és a Tél Katonája által felvezetett Amerika Kapitány: Szép új világ tartogat majd izgalmas pillanatokat. Az alábbi előzetest felirattal már láthattuk, most a szinkronos változata jött meg, íme:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)