Hirdetés

Magyar szinkronnal is imádnivaló a Vaiana 2 előzetese

|

Közönségkedvenc szereplőkkel és új kihívásokkal támad a folytatás.

Hirdetés

Hosszú évek utána megszakadt és talán véget is érhet a Disney és a Pixar sikertelenségi sorozata, ami elsősorban annak köszönhető, hogy mindkét animációs stúdió visszatért a már bizonyított franchise-okhoz. Utóbbi a mozik által még mindig játszott Agymanók 2-vel sorra dönti a rekordokat, és már csak Az oroszlánkirály 2019-es CGI remake-je előzi meg a sorban - ha ezt is lehagyja, akkor az érzelmes kaland lesz minden idők legnagyobb bevétellel rendelkező animációs filmje.

Ennél minden bizonnyal szerényebb célokat tűzött ki a Walt Disney Animation Studios a Vaiana 2 (eredeti címén Moana 2) számára, már az is szép eredmény lenne, ha túlszárnyalná a 2016-ban bemutatott elődje 687,2 milliós teljesítményét.

Hirdetés

Ami egyáltalán nem tűnik lehetetlennek, miután az alkotók, David Derrick Jr. (rendező), Jason Hand (rendező) Dana Ledoux Miller (rendező, forgatókönyvíró) és Jared Bush (forgatókönyvíró) nem változtattak a recepten, megtartották az egzotikus polinéz helyszínt és a szerethető karaktereket is, csupán új kalandot találtak ki számukra. A törzse körében már megbecsült navigátornak számító Vaianának ismét össze kell kapcsolnia az óceán szigetvilágain szétszórtan élő népeket, amiben számíthat a félisten Maui, valamint malaca és kakasa támogatására is.

A Vaiana 2-t november 28-ától vetítik a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)