Hirdetés

Lőttek a Battlestar Galactica rebootnak?

|

A Peacock nem kér belőle, de talán nincs minden veszve.

Hirdetés

Miközben a Star Trek és Star Wars univerzumok folyamatosan bővülnek (ha filmekkel nem is, sorozatokkal mindenképpen), addig egy másik kultikus sci-fi franchise, a Battlestar Galactica rajongói eléggé nélkülözöttnek érezhetik magukat, ugyanis hiába ígérgetik évek óta egy mozifilm és egy tévésorozat megvalósulását is, egyikből sem lett semmi a mai napig. 

2019-ben robbant a hír, az NBCUniversal streamingplatformja, a Peacock egyik exkluzív tartalma a Battlestar Galactica reboot lesz, amelyért többek között a Mr. Robot atyja, Sam Esmail felel, de rajta kívül ott volt a csapatban az Assassin's Creed forgatókönyvírója, Michael Lesslie is. 2020-ban kiderült, hogy egy film is jön az X-Men filmek producerétől, Simon Kinbergtől, és a két projekt között lesz kapcsolat. Utóbbiról már egy ideje nem hallottunk, előbbiről pedig pár hónapja derült ki, hogy új showrunnert kapott, ami némi reményt jelentett. 

Hirdetés

Ami egészen mostanáig tartott ki, a Variety ugyanis azt írta - az amerikai IGN pedig a forrására hivatkozva megerősítette -, hogy a Peacock nem kér többet a Battlestar Galactica rebootból. Bár hivatalosan sosem rendelték be a produkciót, mégis évek óta fejlesztés alatt volt, most pedig már nem is fog zöld lámpát kapni a szolgáltatótól. Némi reménysugár azért még akad így is. 

A Variety szerint a sorozatot felügyelő Universal Content Productions stúdió megpróbálja más platformoknak eladni a projektet, amelynek legfőbb húzóneve a Mr. Robot showrunnerje, Sam Esmail, aki a 2019-es bejelentés óta kitartott a projekt mellett executive producerként. Most már minden csak azon múlik, hogy lát-e a Battlestar Galactica rebootban fantáziát a Netflix, a Disney, a Max, az Amazon, az Apple vagy más, és ha igen, sikerül-e megegyezni a UCP-vel. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)