Hirdetés

Lelőtte a Warner a Cartoon Network honlapját, nem lehet többé ingyen rajzfilmeket nézni

|

A vállalat nem is titkolja, hogy mi a szándéka ezzel.

Hirdetés

Noha a magyar oldal még él, és egyelőre semmi jele annak, hogy drasztikus változásokra kerülne sor a jövőben, a cartoonnetwork.com-ot nemes egyszerűséggel kivégezte a Warner Bros. Discovery. Ott, ahol korábban rövid klipeket és teljes epizódokat lehetett ingyen megnézni, a Variety beszámolója szerint a Max streamingszolgáltatást népszerűsítő üzenet fogadja a látogatókat, arra ösztönözve őket, hogy amennyiben kíváncsiak az animációs sorozatokra, akkor fizessenek elő, de nézhetik a Cartoon Network csatornát is kábeltévén, a cégnek mindkettőből van bevétele.

A Cartoon Network szóvivője azzal indokolta a lépést, hogy a jövőben a sorozataikra kívánnak összpontosítani, és a közösségi médiára, ahol a legaktívabbak a nézőik, és ahol jelentős növekedési potenciált látnak. Továbbá megemlítette, hogy a Cartoon Network csatorna változatlanul rendelkezésre áll.

Hirdetés

A cartoonnetwork.comleállítására egyébként nem sokkal azután került sor, hogy a Warner Bros. Discovery bejelentette a Boomerang nevű streamingplatformja nyugdíjazását. Erre szeptember 30-án kerít sort, az addig hátralévő időben a rajta megtalálható tartalmakat (klasszikus rajzfilmeket) a Maxra költözteti át az előfizetőkkel egyetemben.

Minden valószínűség szerint a kiadások csökkentése és a bevételek növelése a WBD célja, mivel a vállalat a legutóbbi negyedévet 9,71 milliárd dolláros forgalom mellett 10 milliárdos veszteséggel zárta. Ennek következtében még a franchise-ok licencbe adása és a videós üzletág részleges vagy teljes értékesítése is felmerült.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)